Trouwfotograaf Landgoed de Salentijn - Nijkerk

Bruiloft Ryan en Saskia

Even buiten Nijkerk ligt het prachtige landgoed de Salentijn. Bekend van zijn Argentijnse wijnen en restaurant. Maar ook voor heerlijke bruiloft ben je hier op de juiste plaats!

De voorbereidingen van bruid Saskia zijn al in volle gang wanneer ik aankom op het landgoed. Ze weet wat styling is en dat maakt een fotograaf blij! Alles is tot in de puntjes verzorgd en met een mix van Saskia's voorbereidingen en mijn creativiteit worden er prachtige detailfoto's gemaakt. Het is leuk om tussen de dames- en herenkamer te switchen; de heren zitten nog rustig aan tafel te wachten tot de pakken aan kunnen terwijl bij de dames de werkzaamheden al volop in gang zijn...

Deze dag hebben de kinderen ook een heel belangrijke rol en het is fijn dat ze mij al wat beter kennen dankzij de pre-wedding fotosessie eerder in het jaar. Hoogtepunt was zeker het optreden dat de kinderen gaven tijdens de kerkelijke inzegening (buiten op het landgoed!).

's Avonds werd de ceremonie en het feest ook op video vastgelegd. Wederom een prettige samenwerking met videograaf Martin!

Opgeteld was dit een fantastische bruiloft van een zeer fotogeniek paar op een hele fraaie trouwlocatie!

Ryan en Saskia, dank voor jullie warmte en gastvrijheid op jullie trouwdag!

Heart and Soul Trouwfotografie - Amiant 14 - 3831 VP Leusden - 033-2585035 - 06-16783638 - contact

facebook pinterest