Trouwfotograaf Remmerstein - Renkum (Campman)

Bruiloft Ronald en Lisette - 10 juni 2016

Wat een fotogeniek bruidspaar mocht ik vandaag vastleggen op hun dag...
Om 8 uur begon de dag met de finishing touch van Lisette. Heerlijk om het huis door te 'struinen' op zoek naar mooie plekjes voor de schoenen, jurk, sieraden. En ze dan nog vinden ook! Voor de jurk was de rozenboog in de achtertuin zeer geschikt (pas op voor de doornen ;-)
Nadat dit deel op de foto stond ging ik op weg naar de bruidegom... waarna we 'samen' op weg gingen om zijn bruid op te halen.
Dit bruidspaar had gedegen voorbereiding gedaan, zeker met de locaties waar ze samen op de foto wilden... op naar Remmerstein en 'het Kalkoentje'; beide zeer fraaie tuinen en een lust voor het oog!
Na de fotosessie was het tijd om te trouwen in het gemeentehuis en daarna de kerkelijke inzegening. Tijdens de kerkdienst kon ik de bedankfoto's regelen die 's avonds aan de gasten meegegeven zouden gaan worden.
Bij het zeer gastvrije Campman in Renkum was het tijd om dit sprookjeshuwelijk te vieren met bubbels en taart.... aansluitend nog een paar sfeerfoto's van de start van het diner en met twee welgevulde data-kaartjes op naar Leusden voor het maken van het trouwalbum. Inmiddels is die uitgeleverd en kunnen Ronald en Lisette volop herinneringen ophalen aan hun bruiloft!

Heart and Soul Trouwfotografie - Amiant 14 - 3831 VP Leusden - 033-2585035 - 06-16783638 - contact

facebook pinterest