Trouwfotograaf Lisserbroek - de Olmenhorst

Bruiloft Joris en Nienke

Vandaag een dag met veel kilometers: starten bij Nienke in Mijnsheerenland, daarna Rotterdam centrum, Wassenaar en einddoel Lisserbroek. Het loopt allemaal anders dan gepland. Daarover later meer...
Het huis van de ouders van Nienke is de ideale fotolocatie; een en al raam met prachtig zacht daglicht! Dit maakt dat het nu al een feest is met fotografie van Nienke haar voorbereidingen. Maar ook de aankleding van het huis is met zorg en liefde verzorgd en dat vraagt om mooie detailfoto's.

Rond de klok van 11 uur arriveert Joris en na de nodige emotie vertrekken we richting Rotterdam. Daarna slaat de vertraging toe en staan we vast in het verkeer. Onderweg besluiten we om Wassenaar als tussenstop over te slaan en rijden door naar de trouwlokatie in Lisserbroek.

Ook enkele gasten hebben flinke vertraging waardoor de ceremonie wordt opgeschoven tot iedereen aanwezig is. Heerlijk werken is het op deze buitenlokatie tussen de appel- en perenbomen! Het bruidspaar en de gasten genieten zichtbaar en dat levert prachtige en vrolijke foto's op.
De taart wordt aangesneden, felicitaties uitgewisseld en groepsfoto's geschoten. Nog even een paar foto's in het prachtige lage zonlicht en met een supergevoel de auto in naar Leusden. Dit soort dagen maken het werk tot een fantastische bezigheid!

Nienke en Joris, dank dat ik jullie fotograaf mocht zijn!

Heart and Soul Trouwfotografie - Amiant 14 - 3831 VP Leusden - 033-2585035 - 06-16783638 - contact

facebook pinterest