Trouwfotograaf Kasteel Staverden

Bruiloft Rianne en Wouter

Een dag met zeer Hollands weer. Maart roert zijn staart was nu overgenomen door september ;-) Stortbuien en prachtige Hollandse luchten wisselden elkaar in hoog tempo af. Onrustig weer, maar een zeer ontspannen Rianne trof ik aan in het ouderlijk huis in Barneveld... anders dan de best wel gespannen Wouter die niet kon wachten om zijn bruid te gaan ontmoeten. Een bijzondere ontmoeting; beiden hadden een eigen trouwauto geregeld voor deze dag. Bij het kasteel zagen ze elkaar uit hun stoere bolides stappen terwijl de regen weer met bakken uit de hemel viel.
De invulling van hun bruiloft was heel persoonlijk; Pa gaf zijn dochter weg, de hond bracht de ringen, de taart was gemaakt door een goede vriendin...
Na de ceremonie en het aansnijden van de bruidstaart wilden Rianne en Wouter graag wat foto's met de daggasten en daarna er even samen tussenuit voor de reportage samen. We kenden de mooie plekjes als omdat we ook de pre-weddingfoto's op deze locatie hadden gedaan. Geheel ontspannen en heerlijk van elkaar genietend was het resultaat dan ook top!
In de namiddag reden we naar de Planken Wambuis voor diner en feest. En werden we nog getrakteerd op een prachtige zonsondergang!
Al met al een heerlijke bruiloft met twee prachtige, lieve mensen in de hoofdrol! Rianne en Wouter; ik heb van jullie genoten!

Heart and Soul Trouwfotografie - Amiant 14 - 3831 VP Leusden - 033-2585035 - 06-16783638 - contact

facebook pinterest