Trouwfotograaf Rhijnauwen - Bunnik

Bruiloft Melissa en Ivo

Vandaag de bruiloft van Ivo en Melissa! De voorbereidingen waren al in volle gang toen ik in Ridderkerk begon in het ouderlijk huis van Melissa. De bruid straalde, dus het maakte niet uit dat het wat bewolkt was buiten...
Na de aankomst van bruidegom Ivo gingen we op weg naar Bunnik, waar de rest van de feestelijkheden plaatsvonden. Op en rond landgoed Rhijnauwen vond de fotoreportage van het lieve stel plaats. Ik vind het altijd prachtig dat een bruidspaar een spoor van glimlachen achterlaat bij mensen die we tegenkomen. Ook hier was dat weer het geval; het was een gezellige drukte op deze populaire buitenplaats. Gelukkig waren er voldoende rustige plekjes te vinden om Ivo en Melissa op de gevoelige plaat te vangen.

Omdat we heerlijk ruim in de tijd zaten eindigde de fotosessie op het terras van het Pannekoekrestaurant om de hoek van de trouwlocatie. Onder het genot van een koffie was het wachten tot de ceremonie zou plaatsvinden en de gasten een eerste blik mochten werpen op het bruidspaar.
Prachtig als mensen zelf woorden geven aan hun liefde voor elkaar; dat maakt een ceremonie heel persoonlijk. Ringen werden gegeven, akte getekend en daarna toosten op een goed huwelijk!

De rest van de middag werd er heerlijk genoten van een hapje en drankje op het terras en werden er de gewenste groepsfoto's gemaakt. Na een klein rondje op het landgoed voor "het lagere licht" was het tijd voor diner (lekker!! lekker!!).

Weer vol energie kon ik nog een uurtje aan de slag tijdens het feest. Extra gasten kwamen aan en na het aansnijden van de bruidstaart ging het dak eraf! FEEST!

Heart and Soul Trouwfotografie - Amiant 14 - 3831 VP Leusden - 033-2585035 - 06-16783638 - contact

facebook pinterest