Trouwfotograaf Amersfoort - Het Oude Magazijn

Bruiloft Ralph en Lieke - 12 mei 2016

De maandag voor hun bruiloft hadden we nog afgesproken voor een pre-wedding fotosessie in de Soesterduinen... Donderdag was het voor het eggie!

En dat allemaal op een steenworp afstand van mijn woonplaats Leusden. Allemaal vertrouwd terrein. Niet dat dat nodig is om creativiteit te laten stromen, maar leuk is het wel!
En praktisch was het ook; zo kon ik van zowel Ralph als Lieke de finishing touch vastleggen. Het leuke van de voorbereidingen vastleggen is onder andere het verkennen van het huis; in Lieke's geval kwam ik op zolder uit, waar de zon al volop naar binnen scheen. Mooi plekje voor het fotograferen van de jurk...

Bij Ralph was er wel wat spanning te zien.... logisch ook als je binnen een half uur je bruid gaat zien in haar trouwjurk! Met de Tesla(!) reden we naar Vathorst om zijn Lieke op te halen om daarna de Amersfoortse binnenstad in te wandelen voor de reportage van dit prachtige stel. We hadden meerdere mooie plekken op het fotolijstje staan: Muurhuizen, Monnikendam, de parkeergarage(!) en de bibliotheek aan het Eemplein. Variatie alom!

Daarna op naar het Oude Magazijn voor het ontmoeten van de daggasten en daarna de ceremonie. Wat een mooie trouwlokatie is dit; prachtig licht en sfeervol ingericht. Mooi voor het vastleggen van alle details.
Na de felicitaties, toost, taart en groepsfoto's hadden we nog tijd om wat samen-foto's te maken op het terrein van de Wagenwerkplaats. Hierna ging het gezelschap aan tafel. Nog een paar foto's van de setting en op naar huis met een mooie reportage op zak!

Heart and Soul Trouwfotografie - Amiant 14 - 3831 VP Leusden - 033-2585035 - 06-16783638 - contact

facebook pinterest