Ervaringen bruidsparen

Hieronder vind je een selectie van bruiloften die ik heb mogen fotograferen...

4 november 2017 Richard en Michelle
getrouwd in Akersloot

6 oktober 2017 Jessica en Simone
getrouwd in Alphen aan den Rijn

22 september 2017 Artse en Lydia
getrouwd in Amersfoort


16 september 2017 Chantal en Gijs
getrouwd in Leusden / Soest

9 september 2017 Jacky en Eric
getrouwd in Den Bosch

Betrokken, ervaren. Hier is geen woord aan gelogen.

Wij hadden ons niemand beters kunnen bedenken en wensen als Marcel. Het eerste wat hij uitstraalt is rust, hoe fijn is dat op een dag dat je zelf vol zenuwen zit.
Er was eigenlijk gelijk een klik bij het eerste gesprek, bij het tweede gesprek nog meer, toen ook een Love shoot gedaan ook daar weer een hoop rust. Wennen voor de camera is moeilijk, maar Marcel maakt het wel een stuk makkelijker waardoor wij ons snel op ons gemak voelde en het uiteindelijk eigenlijk allemaal vanzelf ging.
De foto's van de Love shoot waren al fantastisch, hoe moesten de foto's van onze dag wel niet worden.

Eindelijk 9 september, onze dag ! Eigenlijk liep alles soepel en zoals afgesproken. Bijna niet in de gaten dat Marcel er was (in de positieve zin) betrokken, en relaxed dit was zo fijn voor ons. Er even tussen uit gaan, kopje thee drinken, even niks en genieten zonder iedereen om ons heen.
Hij heeft de dag voor ons zeker een stukje makkelijker gemaakt. Regelde eigenlijk de groepsfoto's voor ons, ging vlot en goed. Zoals wij al eerder aangaven, we hadden ons niemand beters kunnen wensen. Vandaag ons album opgehaald en de rest van de foto's, in een woord GEWELDIG ! Zo super super super bedankt voor je geweldige werk en betrokkenheid met onze dag. Dit is zeker niet de laatste keer dat we elkaar zien.

Jacky & Eric
8 september 2017 Peter en Joyce
getrouwd in Kaatsheuvel

7 september 2017 Marco en Janneke
getrouwd in Woerden en Kamerik

19 augustus 2017 Maarten en Daphne
getrouwd in Leusden

Na onze eerste kennismaking wisten wij meteen dat we voor Marcel zouden kiezen voor onze bruidsfotografie.
De rust die hij uitsraalde, zijn enthousiasme over fotograferen en het meteen al meedenken gaf ons veel vertrouwen. Marcel heeft onze verwachtingen helemaal waar gemaakt.
Tijdens de pre-wedding shoot waren wij en onze kinderen op ons gemak bij hem, waardoor de foto's natuurlijk zijn en ons weergeven zoals wij zijn. Op onze trouwdag heeft Marcel zich meer dan bewezen. Marcel heeft oog voor detail en licht, hij maakt hier op een speelse manier gebruik van, wat mooie foto's oplevert.
Tijdens de fotoshoot kreeg Daphne haar jurk niet helemaal goed, hier baalde ze erg van. Dit merkte Marcel op en nam direct contact op met de ceremoniemeester om een oplossing te bedenken. HIerdoor hebben wij de jurk goed gekregen en kwamen wij stralend aan op de ceremonie.
Tijdens de ceremonie is Marcel zeer onopvallend te werk gegaan, wij waren hem vergeten, terwijl hij onze emoties prachtig vastlegde. Wij zijn erg blij met ons prachtige fotoboek, echt een perfecte weergave van onze bijzondere dag.

28 juli 2017 Mirjan en Marco
getrouwd in Putten

7 juli 2017 Remco en Esther
getrouwd in Apeldoorn

5 juli 2017 Frits en Lisanne
getrouwd in Montfoort

1 juli 2017 Bertine en Lucas
getrouwd in Doorn

17 juni 2017 Arjan en Flor
getrouwd in Barneveld

17 juni 2017 Lia en Arthur
getrouwd in Oegstgeest

Marcel is so easy to shoot with. He's very professional and provides good quality and artistic shots. It was a pleasure having him as our wedding photographer. Our wedding album was even delivered earlier than agreed and the quality wasn't sacrificed.
Thank you once again, Marcel, for capturing wonderful moments of our special day!

16 juni 2017 Rolf en Samantha
getrouwd in Delft

Toen we aan het zoeken waren naar een goede fotograaf kwamen we op jouw website terecht. Je was gelijk onze favouriet. Je stijl vinden we heel mooi, oog voor detail en emoties, heel persoonlijk.
De gesprekken vooraf vonden we heel fijn. De pre-wedding shoot was even wennen, maar was erg leuk en gezellig. Je bent een persoonlijke en betrokken fotograaf die echt luistert naar je verhaal en wensen.
Daarom voelden we met jou ook gelijk een klik. Omdat wij op de foto gaan spannend vonden, gaf jouw ontspannen houding een stuk rust en vertrouwen.
Ook op onze bruiloft hebben we dat ervaren. We hebben een leuke en ontspannen fotoreportage gehad. Je hebt elk moment van de dag heel mooi vastgelegd. Als we door ons album bladeren, genieten we echt na van een geweldige dag!

Liefs, Rolf en Samantha

8 juni 2017 Alex en Jennie
getrouwd in Kootwijkerbroek / Voorthuizen

26 mei 2017 Gunnar en Laura
getrouwd in Rozendaal

26 april 2017 Ferdi en Jiska
getrouwd in Baarn - Hooge Vuursche

21 april 2017 Tijmen en Cynthia
getrouwd in Hoevelaken - Sparrendam

Bij het plannen van onze bruiloft zijn we eigenlijk als een van de eerste dingen op zoek gegaan naar een fotograaf,omdat we uiteraard de dag mooi vastgelegd wilden hebben. Niet alleen mooie foto's,maar foto's die het verhaal van de dag vertellen en je de hele dag (opnieuw) laten beleven.
Het eerste kennismakingsgesprek was al ontzettend gezellig en er was een super leuke klik! Aangezien de fotograaf de hele dag bij je in de buurt is was dat voor ons zeker een belangrijke factor.
We waren vrij snel uit onze keuze om voor Marcel te gaan. De pre-wedding shoot was top! Toen er ineens een heel dik pak sneeuw lag en we gebeld werden of we toevallig konden -want sneeuwfoto's zijn echt tof- waren wij gelijk ook enthousiast! Alleen dit was al super leuk! En fijn, want het is in het begin toch een beetje onwennig, zo'n fotoshoot!

Op de dag zelf ook heel blij met Marcel (en inmiddels heel vertrouwd), niet alleen fotograaf, maar een soort all-round redder die ook kleine onverwachte dingen opgelost heeft zonder dat je het ook maar in de gaten hebt. De trouwreportage was super ontspannen en gezellig, wat ook zeker terug te zien is in de foto's. Ook de foto's van de rest van de dag zijn mooi, de emoties, kleine momenten die je zelf niet hebt meegekregen... precies wat wij zo graag vastgelegd wilden hebben.

Marcel, ontzettend bedankt voor alles!!
Liefs, Cynthia en Tijmen
14 april 2017 Marlie en Peter
getrouwd in Alphen aan den Rijn

17 maart 2017 Loraine en Maurice
getrouwd in Zaandam

23 februari 2017 Cora en Gilbert
getrouwd in Woudenberg

201616 oktober 2016 Silvana en Leon
getrouwd in Soest

15 oktober 2016 Anne en Koen
getrouwd in Soest

Toen ik op zoek ging naar een fotograaf voor de bruiloft wist ik dat ik voor kwaliteit wilde gaan. Ik zocht iemand met ervaring en passie en wilde iemand die romantische, persoonlijke foto's kon maken. Ik kwam uit bij Marcel. Wat andere mensen over hem zeiden op de site klopte helemaal in mijn plaatje en de foto's in zijn portfolio waren top! Ik hoefde alleen mijn man nog te overtuigen.

Tijdens het gesprek met Marcel voelde het helemaal goed. We werden heel hartelijk bij hem thuis ontvangen. Hij zei precies de goede dingen maar liet ook ons vertellen wat wij belangrijk vonden. In het gesprek kwam ook ter spraken wat er zou gebeuren als Marcel door omstandigheden niet zou kunnen komen. Ook dit had hij allemaal prima geregeld. Maar mijn man zei: "Maar dat moet niet gebeuren, want ik wil gewoon jou!" Yes! hij was ook overtuigd.
We hadden een prachtige zonsondergang tijdens onze preweddingshoot. Lekker in het bos vlak bij Koens huis. Dit was heel prettig. We moesten eerst een beetje wennen, dat zie je ook op de eerste foto's, maar daarna werden ze prachtig! Toen we het resultaat te zien kregen waren we eigenlijk beide een beetje bang dat het niet mooier kon dan dit!

Maar ook dat kreeg Marcel voor elkaar! Het was heel prettig om hem voor onze trouwdag al een paar keer gezien te hebben, want op de grote dag zelf heb je daar echt geen aandacht voor. Marcel ging heerlijk zelf zijn gang. Zocht mooie plekjes en kwam met ideeën. Elk belangrijk moment is perfect vastgelegd. Ik maakte me daar vooraf wel eens zorgen over; stel dat hij net niet oplet als dit of dit gebeurd, maar alle mooie blikken, grappige gebeurtenissen en kleine details staan er op. Het moment dat we de fotoshoot gingen doen was ook heel prettig. Je bent zo blij om even lekker samen te zijn, elkaar even vast te houden. Marcel maakt prachtige foto's terwijl je nauwelijks door hebt dat hij er is. Ik kon compleet in Koen opgaan.
Tijdens de fotoshoot was er een prachtige straal zonlicht. Marcel zei dat we daar een hele mooie foto konden maken. Nadeel was wel dat het wel in een nat grasveld was, dat zou mijn schoenen wel nat maken. Ik heb mijn schoenen uitgedaan en de mannen hebben mijn rok omhoog gehouden. Ik denk dat Marcel ook natte sokken heeft gekregen maar de foto is prachtig geworden!
Toen we de foto's op gingen halen zeiden mijn man en ik tegen elkaar: "Wat jammer dat we Marcel hierna waarschijnlijk niet meer gaan zien." We hebben toen nieuwe gebeurtenissen bedacht wanneer we hem weer kunnen vragen om foto's te maken.

Marcel, we zijn ontzettend blij met de foto's, maar ook ontzettend blij dat jij onze fotograaf was!

7 oktober 2016 Hans en Melanie
getrouwd in Wijk bij Duurstede

30 september 2016 Cord en Jacobine
getrouwd in Gouda

Allereerst willen wij Marcel een groot compliment geven voor de fantastische bijdrage aan onze dag. Je bent een topper!
Een paar dingen die er voor ons uitsprongen waren de ongedwongen en gezellige sfeer, scherp oog voor detail en een geweldig eind resultaat!
Of je nu wel of niet fotogeniek bent, Marcel weet er de mooiste fotoshoot van te maken. Door de ongedwongen sfeer, waarin je als stel helemaal jezelf kunt zijn op de manier die bij je past, krijg je echt persoonlijke foto's.

Oog voor detail staat bij Marcel hoog in het vaandel. Toen wij ons fotoboek kregen zagen wij dat zelfs het bandenmerk 'pirelli' op 12 uur stond bij een foto van ons als bruidspaar met de auto.
Het fotoboek was heel mooi! Je beleeft de dag weer opnieuw en dan zie je echt de meerwaarde van een goede fotograaf! En daarbij hebben we heel veel complimenten gehad over de foto's en het mooie boek.

Als je op zoek bent naar een goede fotograaf met een mooie prijs dan heb je die bij deze gevonden!

16 september 2016 Celine en Leon
getrouwd in Maarssen

2 september 2016 Marieke en Alex
getrouwd in Harderwijk

Marcel is een top fotograaf. Heel prettig in de omgang, vol passie met zijn werk bezig en op de dag zelf merk je eigenlijk niet eens dat hij er is. Maar in het fotoboek zie je de resultaten terug, écht een blijvende herinnering aan de dag. Heart and Soul Trouwfotografie is zeker een aanrader als fotograaf!

Alex en Marieke
16 augustus 2016 Brenda en André
getrouwd in Hoevelaken


De fotograaf is niet alleen de persoon die de foto's maakt, maar ook iemand waarmee je veel contact hebt op je bruiloft. Het is eigenlijk best vreemd om een gast op je bruiloft uit te nodigen die je amper kent.
Bij Marcel was dat geen enkel probleem, want het contact was vanaf het begin af aan heel prettig. Met een persoonlijk gesprek en een 'love shoot' waren we helemaal voorbereid op de grote dag.
Op de bruiloft nam Marcel de regie om ervoor te zorgen dat er mooie foto's werden gemaakt, zonder zelf in de schijnwerpers te staan.
Marcel heeft oog voor licht, voor mensen en voor details. De foto's zijn prachtig geworden en in goed overleg in een mooi boek verwerkt.
Zeker aan te raden!

4 augustus 2016 Grady en Katinka
getrouwd in Zeewolde

1 juli 2016 André en Martina
getrouwd in Utrecht

1 juli was het eindelijk zover, na ruim een jaar voorbereiding was onze dag aangebroken. En alles wat we in de voorbereidingen hadden uitgedokterd, kwam die dag dubbel en dwars tot zijn recht: het was helemaal zoals we het voor ogen hadden.

Marcel was al vroeg bij ons om het ochtendritueel van aankleden, opmaken en kappen vast te leggen. Daarna gingen we met een bakfiets op weg voor onze fotosessie en Marcel ging met ons mee op de fiets! Het was zo fijn om op deze volle dag even met z’n tweetjes te genieten van de rust, van elkaar en van onze meiden. Vervolgens gingen we samen met onze daggasten in een Engelse schoolbus naar onze trouwlocatie (Boerderij Mereveld). De busrit was hilarisch en Marcel heeft echt hele leuke foto’s gemaakt ‘aan boord’ en op de stopmomenten onderweg. Ook tijdens de ceremonie heeft Marcel feilloos alle grappige en ontroerende momenten weten vast te leggen.

Dit zie je ook terug op de foto’s, ze weerspiegelen echt het gevoel van ieder moment en het fotoboek is een fantastische samenvatting van ónze dag. Onze ervaring met Marcel is dat hij je gewoon jezelf laat zijn, af en toe een subtiele aanwijzing geeft, maar we waren ons nauwelijks bewust van zijn aanwezigheid deze dag. Marcel bedankt voor deze mooie herinneringen!

André en Martina

18 juni 2016 Vesna en Sennen
getrouwd in Amersfoort

Op 18 juni 2016 was het dan eindelijk zover.... We zouden deze dag gaan trouwen! En na alle voorbereidingen zouden we elkaar eindelijke het ja-woord mogen geven. Nadat Vesna zich in haar prachtige bruidsjurk had gestoken was Marcel keurig op tijd aanwezig om de eerste momenten vast te leggen van de mooie bruid. De fotosessie die later volgde in park Randenbroek en in het centrum van Amersfoort verliep voor ons heel ontspannen. De tijd vloog voorbij en we merkten vaak niet eens dat we met een fotosessie bezig waren. Marcel wist onze ware persoonlijkheid naar boven te halen en dit vast te leggen. De foto's zijn een goede weerspiegeling van hoe we ons voelden die dag, namelijk heel gelukkig en doordrongen van liefde.

Tijdens de ceremonie gingen we helemaal op in het moment en hebben we Marcel geen moment gezien. Dit terwijl er prachtige foto's zijn gemaakt op de juiste momenten. Een groot compliment voor Marcel die zich daar wist op te stellen waar het belangrijk was om te zijn.
Later tijdens het feliciteren, voorafgaand aan de receptie, heeft Marcel de emotie van het moment echt heel goed weten vast te leggen. Er hingen zoveel mooie, aangrijpende momenten in de lucht die heel goed zijn vastgelegd op foto. We zijn ontzettend blij dat deze momenten in ons fotoalbum staan.

Kortom Marcel heeft onze bruiloft geweldig weergegeven en veel zorg en aandacht besteed aan het maken van ons fotoalbum. Wat overigens tot grote vreugde van Vesna al na twee weken af was.De samenwerking met Marcel verliep heel prettig. Wij zijn heel blij voor Marcel te hebben gekozen en zouden hem bij onze vrienden zeker aanraden. Marcel bedankt!
Sennen en Vesna

10 juni 2016 Ronald en Lisette
getrouwd in Rhenen

Via Facebook kwamen wij bij HandS Trouwfotografie terecht. Wij zijn op gesprek geweest en wij kregen een goed gevoel bij Marcel en zijn fotografie. Een aantal maanden voor de bruiloft hebben wij een pre-weddingshoot gehad. Dit was erg fijn om aan elkaar en aan het fotograferen te wennen. Het resultaat was ook goed!
Op 10 juni 2016 was onze grote dag. Marcel was bijna onzichtbaar aanwezig. De reportage verliep zeer ontspannen en fijn. Na ongeveer een maand had Marcel het trouwalbum klaar. Heel fijn dat het album zo snel klaar was en het resultaat is ook echt geweldig. Prachtige, kwalitatief goede foto’s die volledig aan onze wensen voldoen.
Marcel is bijzonder creatief met licht en compositie, hierdoor zorgt hij voor een prachtige reportage, die de dag onvergetelijk mooi maakt!

3 juni 2016 Debbie en Joris
getrouwd in Boxtel

26 mei 2016 Melissa en Ivo
getrouwd in Bunnik

Wat wij als zeer prettig hebben ervaren, is dat wij voor de fotoreportage bij Marcel onszelf konden en mochten zijn. Wij zijn getrouwd op een prachtig landgoed in Bunnik. Wij hebben bijvoorbeeld op een rustig plekje in het gras een glaasje prosecco gedronken, met Marcel op een afstandje die de foto's maakte.
Doordat wij niks hoefde te forceren, voelde wij ons erg op ons gemak en waren wij ons bijna niet bewust van zijn aanwezigheid. Dit was de hele dag het geval. De meeste foto's zijn spontaan en zien er prachtig uit! Ook de detailfoto's van de onder andere de ringen, sieraden, schoenen, corsage en bruidsboeket zijn een mooie toevoeging. Wij zijn heel tevreden over het resultaat en zouden iedereen Marcel aanbevelen.
Melissa en Ivo
21 mei 2016 Rene en Tanja
getrouwd in Amerongen


Het album is supermooi. Prachtig. De kleuren zijn heerlijk mooi en trekken ons terug in de dag van 21 mei. Sommige pagina's zijn nog extra mooi: de driehoekige opbouw van de drie foto's van de daggasten die arriveren, de pagina waar de kids met de vuurkorf op staan, de taarten pagina.....prachtig.... En de kaft, het is allemaal zo eigen dat ik echt het gevoel heb dat ik onze bruiloft in handen neem met het boek. Hartelijke groet, René en Tanja
20 mei 2016 Lianne en Evert-Jan
getrouwd in Amersfoort


Op 20 mei 2016 hebben wij elkaar het ja-woord mogen geven. Een schitterende dag die je niet alleen als herinnering wilt hebben maar telkens opnieuw wilt beleven!
In onze zoektocht naar een fotograaf kwamen we op de site van Marcel terecht. Wat ons gelijk opviel was zijn oog voor detail, het gebruik van lichtval en de ontspannen sfeer die de foto's uitstraalden.

Na onze ideeën en wensen besproken te hebben we een pre-wedding shoot gehad, erg prettig om de fotograaf te leren kennen voor je grote dag! Tijdens deze shoot valt op dat Marcel je geen "gemaakte" poses laat aannemen maar gebruik maakt van het moment en de omgeving wat maakt dat je mooie, ontspannen en "echte foto's" krijgt.

De dag zelf vloog voorbij, alle indrukken en gebeurtenissen kunnen er voor zorgen dat je sommige dingen niet bewust opneemt.

Toen we het album voor het eerst ophaalden en de eerste bladzijde open sloegen hebben we de dag echt weer opnieuw mogen beleven, en dat gebeurd elke keer als het album geopend wordt! Zoveel mooie en bijzondere herinneringen vastgelegd in een schitterend album!

Marcel verstaat zijn vak, legt al zijn passie en liefde voor fotografie in elke foto die hij maakt!
Evert-jan en Lianne
12 mei 2016 Ralph en Lieke
getrouwd in Amersfoort


De fotograaf was één van de belangrijkste punten en ook één van de eerste punten op de checklist. De zoektocht naar de fotograaf die perfect bij ons past bleek echter lastiger dan gedacht. Op veel punten zitten wij op één lijn, behalve bij de zoektocht naar een fotograaf.
Tot wij bij de website van Marcel terecht kwamen. We waren erg onder de indruk van de prachtige foto's en wisten dat dit was waar we naar op zoek waren. Tijdens de prettige kennismaking was het al snel duidelijk dat Marcel onze mooie dag vast moest leggen. Na de pre-wedding shoot (waar we al even konden wennen), was daar eindelijk de grote dag.
Mede dankzij Marcel is deze dag precies verlopen zoals we dit in gedachten hadden. De dag verliep heel ontspannen. Marcel verstaat zijn vak, is erg rustig en stelt je op je gemak. Op een gegeven moment merk je niet eens meer dat er foto's worden gemaakt. We konden zo volop van elkaar en van de dag genieten en dit is terug te zien in de foto's. De foto's zijn puur, prachtig en passen bij ons. Wat zijn wij blij met onze foto's. Wij hebben erg veel complimenten gehad over de prachtige foto's. Het fotoalbum dat Marcel voor ons heeft gemaakt is prachtig en voldoet aan alle wensen die wij van tevoren doorgesproken hebben.

Bedankt voor deze mooie herinneringen en een prachtige dag!
Ralph en Lieke
6 mei 2016 - K & M
getrouwd in Achterveld

11 december 2015 Rianne en Martin
getrouwd in Kesteren

11 november 2015 Stephanie en Ivan
getrouwd in Amsterdam - Blog klik hier

Een trouwfotograaf was 1 van de eerste dingen waar wij naar op zoek gingen toen we onze trouwdatum wisten.
Mijn man is erg kritisch en had specifieke eisen aan de fotograaf. Na 1 blik op de site van Marcel was ik al verkocht en na het kennismakingsgesprek met hem mijn man ook!

Marcel was zelf ook kritisch: dacht heel goed mee over de fotolocatie en gaf ons bruikbare tips waar we naar moesten kijken. Uiteindelijk hebben wij prachtige foto's gemaakt in de haven van Amsterdam noord.
Ook heeft Marcel mooie foto's gemaakt van mijn vader (die er absoluut niet houdt om gefotografeerd te worden) en beleven wij onze trouwdag steeds weer opnieuw als we het prachtige album bekijken die Marcel met veel zorg heeft samengesteld. Wij hebben gebruik kunnen maken van de mogelijkheid van twee fotografen, dat is zeker een tip die ik een ieder wil meegeven.

Geweldige fotograaf die het 100% waard is om in te huren!
3 oktober 2015 Wulfert en Caroline
getrouwd in Eemnes

Wat een gave dag was het, de foto's zijn prachtig geworden! Op beide dagen was Marcel er op de juiste momenten en nooit storend of op de voorgrond. Het uitzoeken van het album en de voorbereidingen zijn helder en prettig. Kortom een TOP fotograaf.

2 oktober 2015 Esmeralda en Johan
getrouwd in Nijkerk

28 september 2015 Carolien en Wulfert
getrouwd in Baarn

26 september Nienke en Joris
getrouwd in Lisserbroek

Marcel is een fijne en goede fotograaf. Hij was bij onze trouwdag aanwezig vanaf de ochtend tot het diner en hij was er wel, maar hij was er niet. Hij maakt foto's terwijl je hem niet in de gaten hebt. Dat levert natuurlijk leuke plaatjes op. En ze zijn stuk voor stuk mooi! Marcel is een positieve, lieve, gezellige persoon en verstaat zijn vak. Zijn enthousiasme is aanstekelijk.
19 september Darryn en Shirley
getrouwd in Zoetermeer

10 september Mathijs en Martine
getrouwd in Weesp

Wij kwamen per toeval de website van Marcel tegen op Facebook en na de website te hebben bekeken waren we meteen enthousiast en hebben een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak voelden we ons meteen op ons gemak en ook tijdens de pre-weddingshoot (we voelden ons in eerste instantie erg ongemakkelijk met de camera op ons gericht) was het meteen heel vertrouwd.
Tijdens de bruiloft is Marcel een prettig persoon om erbij te hebben. Hij is makkelijk in de omgang, komt met goede ideeën, is niet overdreven aanwezig, maar maakt bovenal prachtige foto's en uiteindelijk ook een prachtig album. Wij zijn erg blij dat we voor Marcel hebben gekozen en zouden hem dan ook aan iedereen aanraden!
9 september Lauren en Leslie
getrouwd in Naarden-Vesting

Het portfolio van Marcel sprak ons zo aan, dat we hém hebben uitgekozen om onze trouwdag vast te leggen. We trouwden in het prachtige pittoreske Naarden-Vesting en zochten een fotograaf die met een mooie kijk op de omgeving ons én onze trouwlocatie vast kon leggen. Marcel bleek daar de juiste man voor. Het contact met hem liep prettig, we hadden een goede klik en op de dag zelf had hij mooie creatieve ideeën om schitterende foto's te maken, zonder dat het een geregisseerd geheel werd. Hoewel Marcels aanwezigheid nauwelijks merkbaar was (een topkwaliteit voor een trouwfotograaf), heeft hij elk mooi moment en elke emotie perfect vast weten te leggen. Leslie en Lauren
5 september Rene en Yvonne
getrouwd in St. Gerlach

4 september Els en Jan Martijn
getrouwd in Utrecht

28 augustus ?&?
getrouwd in Nederland

Op de kop af drie weken voor de bruiloft liet onze beoogde fotograaf weten "de opdracht terug te moeten geven," een nette manier om te zeggen dat hij ons liet zitten.

Hoewel we er destijds behoorlijk boos om waren zijn we er sinds ons eerste contact met Marcel geen moment meer rancuneus over geweest. We hadden aanvankelijk puur op basis van de prachtige foto's op zijn website voor Marcel gekozen, maar daar zijn sindsdien nog talloze redenen bij gekomen.

Hij is niet alleen hartelijk en heel prettig in de omgang, maar is bovendien een echte vakman die ook nog eens zeer open stond voor onze eigen ideeën over de shoot. Daarnaast blijft hij dichtbij zichzelf en heeft hij ons geholpen dat ook te doen, wat op zo'n spannende dag zeker geen vanzelfsprekendheid was!

Tot slot waarderen we zijn gevoel voor timing en zijn bijzonder kritische oog voor detail. We vinden het resultaat dan ook verbluffend mooi en prijzen onszelf gelukkig met de afzegging van de andere fotograaf.

Marcel, duizendmaal dank!
22 augustus Anton en Wendy
getrouwd in Doetinchem

Met je trouwalbum kun je altijd terug kijken naar die ene speciale dag. Dan zoek je daar ook de fotograaf bij die dat precies vast weet te leggen. Wij kozen ervoor om een professional in te huren, want ook de foto’s maak je maar een keer.

Wat ons aansprak bij Marcel was zijn benadering in het kennismakinggesprek. Vriendelijk, luisterend en informerend.

Hij gaf eerlijk aan dat hij ook opzoek is naar een klik tussen hem en de bruidsparen, zodat hij ook het beste uit zichzelf kan halen. Maar na 5 minuten met hem spreken weet je al dat die klik er altijd wel komt. Zijn kracht is ook dat hij niet alleen portretfoto’s wilt maken. Hij gaat op zoek naar de unieke gebeurtenissen van je trouwdag en probeert die vast te leggen. En dan ook met oog voor detail, voor het bruidspaar, de gasten, de locatie maar ook voor lichtval gedurende dag en laat zich daar ook bij leiden door spontane invallen en ideeën van ons als bruidspaar.

Op voorhand was voor mij het idee van een trouwfotograaf de hele dag om je heen wat onwennig. De gratis pre-wedding fotoshoot die hij aanbied is zeker een aanrader. Het stelde mij meer op het gemak en Marcel leerde ons ook beter kennen.

Op de dag zelf zagen wij Marcel niet als buitenstaander of als fotograaf, maar als gast. Misschien zelfs wel als een verre neef. Een gezellig praatje vooraf, een relaxte sfeer. Met gemak laat je hem overal toe, zonder je ongemakkelijk te voelen. Hij weet precies wanneer hij op de voorgrond kan staan of wanneer hij even een stap terug kan doen. Hij staat je bij met advies, stelt je gerust, of treed op als berichtgever als je de bruid nog niet mag/ kan zien. Tijdens de fotoshoot hadden we soms niet eens door dat hij er was.
En dat komt allemaal terug in het fotoboek wat we van hem hebben gekregen. Een perfecte weergave van de trouwdag. Een boek vol met spontane, soms ook onverwachte foto’s, gemaakt puur op gevoel en met passie. We zullen er ook met veel plezier op terug kijken.

Marcel bedankt voor je diensten, je maakte de verwachting meer dan waar. We kunnen je ook zeker bij iedereen aanbevelen.
10 juli Gert Jan en Lenneke
getrouwd in Assen

4 juli Ryan en Saskia
getrouwd in Nijkerk

Marcel is een zeer waardevolle toevoeging geweest aan het succes van onze bruiloft!

De voorbereiding verliep soepel en duidelijk. Hij had goede ideeën en luisterde ook naar die van ons.

Op de dag zelf heeft hij niet alleen ongemerkt alle mooie momenten prachtig vastgelegd, maar had hij met zijn ervaring ook voor alle probleempjes een oplossing. Hij stond open voor onze suggesties maar was zelf ook continue op zoek naar speciale momenten en plekken.

Typische woorden voor Marcel zijn: ervaren, origineel, creatief, vriendelijk, flexibel, enthousiast en meedenkend. Kort na de bruiloft kon hij al een digitale compilatie geven de dag, welke we al snel konden delen met onze familie. Dit waren stuk voor stuk prachtige foto's!

Na onze huwelijksreis konden we het album ophalen. Deze was perfect en bevatte nog mooiere foto's dan dat we al gezien hadden. Het perfecte album was gelijkwaardig aan onze perfecte dag. Daarnaast heeft Marcel voor onze ouders ook nog persoonlijke mini-versies van ons trouwalbum gemaakt waar onze ouders heel blij mee zijn en ze overal mee naartoe kunnen nemen.

Kortom een absolute aanrader. Marcel bedankt!
3 juli Edith en Sebastian
getrouwd in Wijk bij Duurstede

Na de huwelijksreis was het zover, de foto’s van de bruiloft bekijken bij Marcel thuis.
Wij waren natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar het eind resultaat van de foto’s.

Toen Marcel de eerste foto openende werd bevestigd waarom wij Marcel hadden ingehuurd. Het is een vakman!
Een professional die met veel kunde en emotie zijn foto’s weet vast te leggen. Ze zijn zo mooi dat je er stil van word, je gaat erin op en je herleefd het moment. Hij heeft ”onze” dag vereeuwigd met de mooiste foto’s die wij ons hadden kunnen wensen!

Dank hiervoor Marcel! En als wij een fotograaf nodig hebben komen wij zeker weer langs!

Edith & Sebastian
22 juni Anita en Richard
getrouwd in Heemstede

Wat hebben we een onvergetelijke dag gehad en wat zijn we dankbaar dat we Marcel hebben gevonden om deze geweldige dag vast te leggen. Het was een behoorlijke zoektocht en uiteindelijk moet je maar afwachten of je de juiste beslissing hebt genomen.
Wij vonden kwaliteit en ervaring het belangrijkst en dan ben je bij Marcel aan het juiste adres. Daarnaast is Marcel erg servicegericht en denkt hij graag mee.
Je trouwt maar één keer en ja... dan is het natuurlijk super belangrijk dat je vertrouwen hebt in de fotograaf. Bij het zien van onze trouwfoto’s waren we sprakeloos. Wat zijn wij blij dat we niet hebben bezuinigd op de fotograaf!
19 juni Jeroen en Mirna
getrouwd in Aalsmeer

17 juni Barbara en Maarten
getrouwd in Scherpenzeel

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een kwaliteitsfotograaf. Een belangrijke voorwaarde voor ons was: Geen overdreven composities of glamourplaatjes, maar rustige, kleurrijke en kwalitatieve foto's.

Na enig zoekwerk kwamen we uit bij Marcel. De pre-wedding-shoot was een schot in de roos. Hierdoor leerden wij Marcel kennen als vakman, rustig en iemand die precies weet waar hij mee bezig is. Dit gaf ontspanning die we op onze trouwdag wel konden gebruiken.

Marcel heeft onze trouwdag perfect vastgelegd en ons bij het foto's maken zeer goed benaderd. Ook in het contact en het maken van afspraken is hij een echte vakman. EN: het album was binnen 2 maanden in ons bezit! Veel dank!

Groeten Maarten en Barbara
11 juni Daphne en Jason
getrouwd in Amerongen

6 juni Grietje en Wim (kerkelijk huwelijk)
getrouwd op Terschelling

5 juni Michiel en Femkje
getrouwd in Wageningen

30 mei Jan en Iris
getrouwd in Echteld

Superfotograaf!

Op zoek naar een trouwfotograaf...hoe pakken we dat aan? Vooral websites bekijken!
De website van Marcel sprong er voor ons meteen uit! Mooie foto’s, prachtige sfeer en persoonlijk. Dit waren de eerste woorden en gedachten die bij ons opkwamen. De foto’s spraken ons direct aan, dit was wat wij zochten!
Het filmpje over de werkwijze van Marcel gaf ons direct vertrouwen.

Het eerste gesprek voelde direct al goed, ook hier gaf Marcel ons meteen vertrouwen wat betreft zijn persoonlijkheid en vakmanschap.
De rust, zijn enthousiasme, ervaring, de tijd voor ons nemen, presentatie van verschillende fotoboeken en het direct meedenken met onze ideeën was voor ons de doorslag om voor Marcel te kiezen om onze trouwdag vast te leggen!
En wat zijn wij blij met deze keuze!

Bij de voorbereidingen voor onze dag hadden we nog best veel vragen voor Marcel wat betreft foto’s en de planning. Keer op keer kregen we snel antwoordt en dacht hij goed mee met ons.

Op de dag zelf hebben we Marcel amper bewust meegemaakt. Bij het zien van de foto’s blijkt dat hij soms best heel dichtbij ons heeft gestaan, maar we hebben dit absoluut niet in de gaten gehad.
Onze trouwreportage was super, zo ontspannen, mede door de rust die Marcel uitstraalt. De manier waarop hij de foto’s maakt is erg prettig. Marcel geeft alleen aanwijzingen wanneer nodig en verder houdt hij zich op de achtergrond. Vooraf hadden wij nooit verwacht dat het maken van de reportage zo ontspannend zou zijn. Dit was met recht één van de mooiste momenten van de dag. Ondanks dat er een fotograaf, videograaf en ceremoniemeester om ons heen waren, hadden we het gevoel dat we met z`n tweeën waren.

Een leuk weetje; Marcel helpt waar nodig is! Lukt het niet goed om je sluier in je haar te krijgen, Marcel weet raad! Hoe kom je eigenlijk in de trouwauto met zo’n grote jurk, Marcel weet raad! Meer dan alleen een goede fotograaf....

Bij het zien van ons fotoalbum sprongen de tranen in onze ogen van blijdschap! Wat een mooi boek!!! En wat hebben wij het boek al vaak bekeken, tot nu toe is er nog geen dag voorbij gegaan dat we niet even gekeken hebben samen! Wat een herbeleving van de dag! Onze verhaal wordt verteld door de foto’s. Het fotoalbum geeft de sfeer weer van onze trouwdag, precies zoals wij het ervaren hebben. We zullen nog een hoop ”genietmomenten” beleven aan ons mooie album!

Marcel, nogmaals dank voor je prachtige werk, je professionaliteit en de fijne omgang! We zijn blij dat we voor jou gekozen hebben, alles is perfect!

Lieve groetjes, Robert-Jan en Iris Berendsen
29 mei Frans en Sharon
getrouwd in Woudenberg

Beste Marcel, Het is al weer bijna vier maanden geleden maar graag willen we onze ervaring met jou als fotograaf van onze huwelijksdag delen.

Wie gaat onze dag vastleggen? We hebben een aantal websites bekeken en jouw website maakte indruk. Uit de foto’s sprak passie. En dat was wat we zochten. Nadat we een eerste gesprek hadden gehad met jou wilde eigenlijk nog naar een andere fotograaf. Maar we waren er al uit. Jij moest het gaan doen. En je hebt het gedaan. Eerst de pre-wedding foto’s. In de heerlijke Lange Duinen op een vroege zondagochtend… En daarna de trouwdag: 29 mei 2015. We zijn heel blij met het resultaat. De dag vastgelegd in een prachtig boek waar we met heel veel plezier telkens weer in kijken. Het is je vak, je wordt er voor betaald, maar sommige dingen zijn onbetaalbaar… Dank daarvoor…

Frans & Sharon
21 mei Grietje en Wim (burgerlijk huwelijk)
getrouwd in Baarn

16 mei Jan en Jolanda
getrouwd in Montfoort

Wij hebben Marcel gevraagd om een trouwreportage te maken van onze mooiste dag bij Kasteel Montfort. De natuurlijke manier van fotograferen en de nadruk op detail was wat ons zo ontzettend aansprak op de website van Marcel.

De voorbereidingen worden op een fijne wijze doorgenomen. De dag zelf verliep in een prettige, ongedwongen en fijne sfeer. Voor de camera poseren met de meest gemaakte glimlachen is niet echt ons ding. Marcel weet op het juiste moment de klik te geven, waardoor je ontzettend leuke en spontane foto’s krijgt en je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat ze worden genomen. Hij wist alle mooie gevoelige momenten op een ontspannen manier prachtig vast te leggen. De resultaten zijn zeer mooi en iedereen die het boek ziet spreekt vol lof. Het is een prachtige weerspiegeling van onze dag. Als we de foto’s bekijken beleven we onze dag echt weer opnieuw.

Wij hadden ons geen betere en fijnere fotograaf kunnen wensen dan Marcel. Marcel, onwijs bedankt dat je onze dag op zo’n prachtige manier hebt vast gelegd !

Groetjes Jan en Jolanda
15 mei Mark en Nienke
getrouwd in Hoevelaken

Wij (Mark en ik) hebben geen moment spijt gehad van de keuze om Marcel de foto’s te laten maken van onze fantastische dag. Marcel is niet alleen een super goede fotograaf maar ook een hele fijne persoon om bij je te hebben op de dag! We zijn dolblij met het resultaat. Hier kunnen we nog altijd van nagenieten.
1 mei Sacha en Martijn
getrouwd in Driebergen

Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Marcel als fotgraaf op ons huwelijk. Tijdens de kennismaking gaf hij ons direct een prettig gevoel. Marcel luisterde goed naar onze wensen en kwam met goede suggesties die daarop aansloten. Hij gaf ons veel vertrouwen in zijn capaciteiten als fotograaf, maar vooral ook in de manier waarop hij mensen aanvoelt.
Op onze grote dag bleek ons vertrouwen in hem gelukkig meer dan terecht. Marcel heeft veel rust over zich en dat is erg fijn op zo'n spannende dag. Tijdens de reportage waren we volkomen op ons gemak. Gedurende de plechtige momenten viel zijn aanwezigheid niet op, terwijl hij ieder moment perfect heeft weten vast te leggen. We zijn heel blij met het eindresultaat. Een prachtig album! Ons hele verhaal wordt verteld. De foto’s geven onze emoties, liefde en geluk heel mooi weer. We genieten nog elke dag na!

Marcel, heel erg bedankt voor de fantastische manier waarop je onze dag hebt vastgelegd en het blijvende aandenken dat we nu trots aan familie en vrienden kunnen laten zien.
Groeten, Sacha&Martijn
28 januari Johan en Sija
getrouwd in Rhenen

Een hele zoektocht: het vinden van een goede trouwfotograaf!
De foto’s op de website van Marcel hebben ons de doorslag gegeven om met hem contact te zoeken.
En tijdens het eerste gesprek en daarbij het zien en horen hoe Marcel te werk gaat, was de keuze snel gemaakt!

We zijn erg blij met onze keuze, want niet alleen de foto’s zijn prachtig geworden, maar ook het contact was erg goed.
Marcel is professioneel in zijn werk en gaat 100% voor het beste resultaat. En dat gebeurt op een heel ontspannen manier. Ook heeft Marcel alle geduld, en nam alle tijd voor ons!

We hebben eerst een pre-wedding shoot gehad, en dit nam alle spanning voor de fotoreportage op de bruiloft weg! Door de leuke sfeer was er geen reden voor zenuwen.
Ook hebben we samen een trouwkaart ontworpen, eerst wilden we geen fotokaart omdat dit volgens ons wat goedkoop leek, maar Marcel wou de uitdaging aangaan ook een chique fotokaart te maken, en dat is meer dan gelukt! Mede dankzij een prachtige foto, gemaakt tijdens de pre-wedding shoot.
Ook de bedankkaart is weer op de fotokaart afgestemd en dat thema kwam in ons prachtige album ook weer terug. Echt een geheel dus!

Ook zijn we er erg blij mee dat het fotoalbum al heel snel klaar was! En voor een kleine prijs hebben we ook een mini album voor onze ouders erbij gedaan, ook een aanrader!

Groetjes, Johan en Sija

2014

3 januari Dore en Ewout
getrouwd in Utrecht

14 februari Suzanne en Tim
getrouwd in Amerongen

"Lekker relaxt, niks moet alles mag. Precies wat bij ons past, lekker losjes, humor en gezelligheid."
10 april Johanna en William
getrouwd in Amerongen

"Doordat jouw aanwezigheid als fotograaf bijna niet opviel, is het allemaal heel natuurlijk en ontspannen verlopen."
17 april Bart en Petra
getrouwd in Leusden

"Marcel is professioneel en hij heeft veel ervaring. Ook voelde het vertrouwd en gemakkelijk om op de foto te worden gezet door hem. Tot slot: ons foto-album is prachtig."
20 april Veronika en Jorrit
getrouwd in Montfoort

"We hebben uitstekende service van je gehad toen we onze albums gingen ophalen. Ze zijn erg mooi geworden, dankzij jouw moeite in het maken van een mooie compositie en het integreren van onze wensen."
24 april Kees en Mirjam
getrouwd in de Bilt

Het is te zien dat je van je werk geniet en dat is leuk. We kunnen je aan iedereen aanraden!
6 mei Casper en Seline
getrouwd in Woudenberg

8 mei Jantine en Hans
getrouwd in Staverden

"Wat een ongelooflijk mooie reportage van deze gave dag!!Onze dag is op een prachtige manier vastgelegd in het album! Prachtige details en leuke ontspannen foto's. We krijgen alleen maar complimenten."
9 mei Jan en Marleine
getrouwd in Oosterwijk

"Marcel, vanaf de eerste ontmoeting was er al een klik. Heel duidelijk geef jij vooraf aan hoe jij werkt en dat geeft vertrouwen. Tijdens de trouwdag was het ook zeer prettig samenwerken. Je stelde ons op het gemak en gaf nuttige adviezen waar je als bruidspaar niet aan denkt."
30 mei Hans en Lianne
getrouwd in Meerkerk

"Het was een fantastische dag mede dankzij jou!We zijn erg blij met alle mooie foto’s en ons prachtige album wat we binnen 6 weken al in huis hadden!"
Heart and Soul Trouwfotografie - Amiant 14 - 3831 VP Leusden - 033-2585035 - 06-16783638 - contact

facebook pinterest